Agrupació de Debat

L’Agrupació va néixer amb l’objectiu de fomentar l’oratòria, la ment crítica i el debat i potenciar l'aprenentatge personal i professional dels participants.

Els seus inicis van ser impulsats per la conjunció d’esforços de PDI de la FDET, com la Dra. Teresa Peralta, el Dr. César Cierco, el Dr. Antonio Ezquerra, i recentment la Dra. Laura Salamero, i d’un grup d’estudiants amb molta iniciativa. Representants del Consell de l’Estudiantat de la FDET els hem agafat el relleu i ens l’hem fet pròpia per institucionalitzar-la més i a reprendre’n les activitats. El Deganat de la Facultat de Dret, Economia i Turisme ens dóna suport a totes les activitats que organitzem.

L’agrupació organitza diversos cursets de formació, trobades setmanals i coordina la participació en les lligues de debat catalanes i estatals. A tall d'exemple, pots consultar el recull d'activitats del segon semestre del curs 2018-2019.

 • TROBADES SETMANALS:

  Com que tenim moltes ganes de fer activitats, participar i fer pinya, busquem un moment de cada setmana per trobar-nos i fer debats informals entre nosaltres. Algú s’encarrega de presentar un tema qualsevol i ens posem a discutir entre tots i totes. No hi ha millor forma d’aprendre a parlar en públic que practicant! Anem alternant els dies i les hores en què ens trobem cada setmana perquè així tothom pugui participar.

  • Ja hem començat les trobades del curs 2019-2020! Escriu un correu electrònic amb les teves dades i t'inclourem al grup de coordinació: agrupaciodebat@udl.cat

 • CURSETS DE FORMACIÓ:

  Convidem professionals de l’oratòria, tant professors de la UdL com externs, perquè ens ajudin a formar-nos.

  • La formació del segon semestre del curs 2019-2020 es realitzarà en el marc de la VII Lliga Interna de Debat de la Universitat de Lleida:

   • Dates: La fase formativa és els dies 14, 20 i 27 de febrer i la fase de competició tindrà lloc el 10 (classificatòries) i 12 de març (final)
   • Tota la informacióEnllaç
 • LLIGUES DE DEBAT CATALANES I ESTATALS:

  • Per elegir quin equip de la UDL anirà a les diferents competicions fem una LLIGA INTERNA prèvia a principis del segon semestre.
  • A quines LLIGUES EXTERNES participem?

Agrupació de Debat de la Universitat de Lleida

Twitter: @adebatudl

Facebook: @agrupaciodebatudl

Instagram: @agrupaciodebatudl

Correu electrònic: agrupaciodebat@udl.cat