Torneig Nacional de Debat Isabel de Villena a la UPV

Debat sobre "La identitat col·lectiva a l’Occident de la postmodernitat" el 26 i 27 de juliol a la Universitat Politècnica de València

 Descarregar Pdf

Benvolguts/des companyes i companys,

Us compartim la informació relacionada amb el Torneig Nacional de Debat Isabel de Villena organitzat pel col·lectiu Debat UPV de la Universitat Politècnica de València que tindrà lloc els dies 26 i 27 de juliol de 2019.

  • Les dates escollides són el 26 i 27 de juliol. Si participem com Agrupació de Debat hi aniríem el 25 i tornaríem el 28 de juliol.
  • El tema sobre el que girarà el present torneig és "La identitat col·lectiva a l'Occident de la postmodernitat". Aquest tema genèric donarà peu a una pregunta relacionada amb aquest que serà la que se sotmetrà a debat. Els equips hauran de defensar la posició a favor o en contra atenent als resultats d'un sorteig. Exemple de preguntes:

            1. Identitats de gènere dissidents en l'actual sistema capitalista

            2. Identitats nacionals i la seua relació amb els mitjans de masses

            3. Minories ètniques i la seua adaptació a la globalització

            4. La cultura de l'individu contraposada a la del col·lectiu

            5. Competències d'Occident en economia i política internacional per encarar els nous reptes

  • El màxim d'equips que podrà inscriure cada Universitat són 3 i aquests hauran de ser d'un mínim de dues persones a un màxim de quatre.
  • Des del Consell de l'Estudiantat de la FDET ens indiquen que hi podríem enviar de 4 a 6 persones (per configurar un o dos equips). Cal veure qui hi té interès i després decidirem qui hi va.
  • A priori, es finançaran les despeses d'inscripció, transport, allotjament i manutenció.
  • Termini màxim per mostrar l'interès i disponibilitat per participar-hi: Dissabte, 6 de juliol de 2019 a les 12.00 h.
  • Si hi esteu interessats o interessades, afegiu-vos a aquest grup de WhatsApp o envieu un correu electrònic a la següent adreça: agrupaciodebat@udl.cat

Un cop sapiguem els estudiants interessats, confeccionarem l'equip o equips definitius i organitzarem la resta del viatge.

Agrupació de Debat de la Universitat de Lleida

Twitter@adebatudl

Facebook@agrupaciodebatudl

Correu electrònicagrupaciodebat@udl.cat

   Darrera modificació: