Cessió de bicicletes

Bon dia,

Us informem que s’ha publicat la Convocatòria del programa de cessió de bicicletes a estudiants de la UdL per al curs 2015/16.

Poden participar en la convocatòria estudiants matriculats en titulacions oficials de centres propis i adscrits de la UdL o estudiants de mobilitat matriculats i acollits a la UdL. En qualsevol cas, cal estar matriculat a la UdL durant tot el període de la cessió de la bicicleta.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert durant tot el curs acadèmic 2015/16.

Les sol•licituds s’han de presentar en qualsevol registre físic de la Universitat de Lleida o en el registre electrònic previst en la seu electrònica, a través de l’adreça https://seuelectronica.udl.cat/registreelectronic.php), sens perjudici de qualsevol altre dels previstos en l’article 38.4 de la Llei 30/1992 en els terminis que marca la convocatòria, juntament amb la documentació necessària, i han d’anar adreçades al Vicerectorat d’Estudiants.

Podeu consultar les bases de la convocatòria en l’e-tauler de la seu electrònica de la UdL, https://seuelectronica.udl.cat/etauler.php Més informació:
Servei d’Informació i Atenció Universitària (SIAU)
Tel. 902 507 205
pdi@seu.udl.cat

Aquesta entrada va ser publicada en General. Guardar l'enllaç permanent. Tant els comentaris com els trackbacks estan tancats.