Connecta’t: beques del Carnet Jove

Hola a tothom! El Carnet Jove de La Caixa presenta 10 beques per a estudiants de 16 a 30 anys. Les beques tenen una dotació econòmica de 5.000€ cadascuna i tenen una durada d’un any. El termini de participació és fins al 27 de maig.

  1. Beca Carnet Jove Connecta’t al DISSENY: La campanya gràfica del Connecta’t 2016 pot portar la teva signatura si et presentes en aquesta beca.
  2. Beca Carnet Jove Connecta’t al CÒMIC: Si tens un do pel novè art, aquesta beca t’interessa… I MOLT!
  3. Beca Carnet Jove Connecta’t a les LLETRES: El diari El Punt- Avui busca un becari de redacció!
  4. Beca Carnet Jove Connecta’t a la FOTOGRAFIA: Si t’apassiona el fotoperiodisme i t’hi vols dedicar professionalment, aquí tens una oportunitat…
  5. Beca Carnet Jove Connecta’t a la RÀDIO: Atenció periodistes! Entreu a la notícia si voleu fer pràctiques a les ones hertzianes!
  6. Beca Carnet Jove Connecta’t a la CARACTERITZACIÓ: T’agradaria pentinar i maquillar els famosos de la TV? Si la resposta és afirmativa, entra a la beca!
  7. Beca Carnet Jove Connecta’t a l’AMBIENTACIÓ: Dissenyadors d’interiors i escenògrafs, aquesta beca va dedicada a vosaltres…
  8. Beca Carnet Jove Connecta’t al GRAFISME: Vols posar en pràctica els teus coneixements d’After Effects a TV3?
  9. Beca Carnet Jove Connecta’t al VESTUARI: Estilismes, tendències, disseny de vestuari, moda…aquest serà el teu dia a dia amb la Beca CJ Connecta’t al Vestuari!
  10. Beca Carnet Jove Connecta’t al MUNTATGE MUSICAL: La teva passió i coneixements musicals et poden portar molt lluny professionalment… entra, entra!

I si teniu qualsevol dubte, ja ho sabeu: Pregunteu-nos!

Aquesta entrada va ser publicada en General i etiquetada com , , , , . Guardar l'enllaç permanent. Tant els comentaris com els trackbacks estan tancats.