El CEUDL dona suport a la vaga 26-F contra el 3+2

El Consell Central de l’Estudiantat de la UdL dona suport a la vaga de demà dijous, 26 de febrer de 2015 amb motiu de l’oposició al Reial Decret que modifica l’ordenació dels ensenyaments universitaris oficials, aprovat el passat 30 de gener.

Aquest RD possibilita l’implantació de graus des de 180ECTS a 240ECTS. Aquesta proposta pretén escurçar els graus a 3 anys i ampliar els màsters a 2 anys (3+2, 3+1+1), el qual provoca un encariment dels estudis universitaris.

A més a més, la modificació dels ensenyaments universitaris crea una confusió social ja que es devaluaria qualitativament els graus i on, alhora, no hi ha dades avaluatives de les primeres promocions graduades en el marc de l’espai europeu d’educació superior (EEES).

Així doncs, tal i com es va reflectir en el comunicat  del CEUCAT, el CEUdL es manifesta en contra del RD que m0difica l’ordenació d’ensenyaments universitaris oficials per manca d’informació, de debat i d’anàlisi social, acadèmic i econòmic.

Per una universitat pública i de qualitat.

Consell de l’Estudiantat de la UdL

Cartell informatiu CEUCAT(3+2): http://www.ceucat.cat/premsa/comunicats/cartell-info3mes2-ceucat-2014

Comunicat CEFDE: http://cefdeudl.weebly.com/

Aquesta entrada va ser publicada en General. Guardar l'enllaç permanent. Tant els comentaris com els trackbacks estan tancats.