El Consell de l’Estudiantat inicia un projecte d’institucionalització dels delegats a la Universitat de Lleida

El Consell de l’Estudiantat i el Vicerectorat d’Estudiantat, Postgrau i Formació Contínua de la Universitat de Lleida inicien un nou procés amb la voluntat d’institucionalitzar la figura del delegats, i poder així, contribuir a la millora de la institució a través de la participació activa dels estudiants.

Amb aquesta iniciativa es pretén fomentar una figura, altament estesa en altres àmbits de l’educació, que esdevingui l’interlocutor vàlid, portaveu i punt d’unió entre els estudiants de la classe i la resta de la universitat (professors, consells de l’estudiantat, òrgans de govern,…).

Aquest compromís que tindrà una durada d’un any acadèmic (2012-2013) motivarà els estudiants per adquirir formació en competències transversals i valors, com ara la conducció de reunions, organització d’activitats, parlar en públic, lideratge, resolució conflictes, capacitat de motivació, presa de decisions, habilitat en les relacions interpersonals, capacitat crítica i de generar noves idees, … a través de la formació i l’autoaprenentatge; coneixement i participació activa en l’organització interna de la Universitat i el reconeixement de l’activitat amb la matèria transversal

El procés s’inicia avui 26 de setembre i estarà obert durant una setmana, fins al 4 d’octubre, dia en el què les dues persones escollides de cada promoció de la universitat (titulació i curs) han de notificar la seva elecció al Consell de l’Estudiantat.  

Finalment, es confeccionaran els llistats amb la informació recollida i es faran públics al web per tal què tota la comunitat universitària, i en especial els estudiants, puguin accedir-hi.

Responsables dels consells de l’estudiantat de la Universitat de Lleida, 2012

Aquesta entrada va ser publicada en General. Guardar l'enllaç permanent. Tant els comentaris com els trackbacks estan tancats.