Escola Politècnica Superior

Escola Politècnica Superior, despatx 0.06 (Horari)

eps@estudiantat.udl.cat 973 70 27 10

www.consell-eps.udl.cat

www.facebook.com/ConsellEstudiantatEPS

El Consell de l’Estudiantat de l’Escola Politècnica Superior és el nexe entre els alumnes de l’escola i els organs de govern del propi centre, així com de l’organització d’activitats lúdiques i culturals a l’escola.

El Consell de l’Estudiantat de la EPS és l’òrgan de debat i representació de l’estudiantat integrat a l’Escola Politècnica Superior i amb participació en tots els seus òrgans de decisió. El seu objectiu essencial és vetllar pels drets i interessos de l’estudiantat, vehicular les seves propostes i demandes dins els òrgans universitaris competents i, en definitiva, promoure i facilitar que l’estudiantat rebi una formació acadèmica i humana de qualitat, en el marc d’un sistema universitari públic català. El CEEPS és un òrgan no polític, obert a tothom, que treballa per la millora de les condicions de l’estudiantat i del seu nivell educatiu.

Bàsicament intentem millorar la posició de l’Estudiantat en la nostra escola. Per aconseguir això, representem un llistat d’òrgans oficials i creem activitats o serveis per tal que entre tots ens trobem millor en la societat universitària (per exemple organitzem la Festa de la UdL).

A més el consell ofereix serveis per als estudiants de l’EPS com ara, arxiu d’antics exàmens, enquadernadora, lloguer de candaus, i atenció de precs i queixes.

Ens trobaràs a l’aula 0.06 (al costat de la L4). Pots venir durant l’horari de becari, on segur que trobaràs algú, en els canvis de classe o durant les tardes. També ens pots contactar per telèfon (973 70 27 10) o via correu electrònic eps@estudiantat.udl.cat.

Com cada curs el Consell de l’Estudiantat de l’EPS hem estat presents en les jornades de benvinguda dels nous alumnes de l’escola organitzant una sèrie d’activitats i una breu presentació de què és el consell.

El Consell de l’Estudiantat ha organitzat una sectorial d’ASAT (Associació Sectorial d’estudiants d’Enginyeria de l’Edificació), essent tot un èxit.

La col·laboració de la gent del consell a l’organització de la FIRST LEGO League de Lleida (organitzat per l’escola) ha estat fonamental per assolir l’èxit que ha tingut aquest acte que  en la seva primera edició va ser celebrat el 18 de febrer amb la participació de 160 nens d’escoles i instituts de la província de Lleida.

Per les jornades de portes obertes els membres del consell vam col·laborar en el desenvolupament de la jornada, així com de donar una breu informació de què és el consell.

El dia 3 de Març, i com els darrers anys el Consell de l’Estudiantat de l’EPS i dins el marc de la festa de l’escola, va organitzar una sèrie d’activitats lúdiques per donar un dinamisme i germanor entre els estudiants de l’escola. Es van organitzar activitats esportives, venda d’entrepans, i una sèria de jocs de taula en xarxa que van ser al gust de tothom.

Així mateix el consell ha estat present en les comissions d’estudis i de departaments de l’escola, així com de les juntes de centre.

Tothom és benvingut a col·laborar amb el consell de l’Estudiantat. Si ets un estudiant de l’EPS interessat en conèixer més a fons la teva escola, en aprendre què es pot fer pels alumnes i tens ganes donar-nos un cop de mà, benvingut! Passa’t pel consell i apunta’t!

Aconseguiràs tenir una relació més directa amb l’estudiantat i prendràs desicions que ens afecten directament. Ser del Consell de l’Estudiantat no suposa una recompensa econòmica, ni beneficis en les notes ;). Significa la satisfacció de representar als estudiants.

Tot el que fem, ho fem de forma voluntària; i per tant, no estem obligats a fer res. Com a membres del consell, algunes vegades ens convoquen a reunions, i algunes altres ens interessa anar a fer coses fora de la UdL durant l’horari de classes, però sempre ho fem perquè volem i mai estem obligats a fer-ho.

Si tens alguna idea que creus que seria interessant, pots comunicar-te amb nosaltres de la forma habitual o usant la bústia de suggeriments (situada davant del consell). Per altra banda, si creus que ens pots aportar idees interessants, per què no et passes pel consell i t’hi apuntes?