Facultat d’Infermeria

Facultat d’Infermeria, despatx 1.05 (Horari). infermeria@estudiantat.udl.cat 973 70 22 77

El Consell de l’Estudiantat de la Facultat d’Infermeria (CEFI) és el màxim òrgan de representació amb participació a tots els òrgans de decisió de la Facultat i la Universitat, és un punt d’unió entre l’estudiantat i la resta de la comunitat universitària.

Qui el forma?

És un òrgan format per estudiants universitaris representatiu dels ensenyaments que s’imparteixen al centre i  reconegut com a una entitat dins la esmentada Facultat.

Actualment, els membres del CEFI són: Gemma Espigares Tribó, Enric Gallart Lucero, Elodie Guiu Sanchiz, Josep-Esteve Miró Ezquerra, Judith Vilella Bertran, Judit Noemi Viñals Castells, Júlia Manau Flotats, Pere Torres Bertral, Núria Eritge Carulla, Ernest Rius Bonet, Yasmina Santamaria Petit, Edurne Jaunarena Goicoechea, Oihane Prim Aguerrebere, Xavier Dalmau Montull, Àurea Tella Aldomà, Guadalupe Martí Farré, Jeroni Busquets Jofre, Olga Masot Ariño, Ana Barea Sanchez, Aiantze Ayesa Justicia, Lorena Pijuan Finestres, Jimena Teran Perez, Ivette Queralt Siso, Judit Ninot Torné, Anabel Cortés Montero, Oriol de la Sierra Gadea, Ruben Esteva Roger, Soraya Tadeo, Ariadna Peche Fuentes, Laia Renau Gonzalez, Miguel Ángel Omiste Garcés, Soraya Tadeo Piñero, Mercedes Simón Labory, Marina Solans Puyol, Joana Mora Pareja, Marc Balcells Delgado, Ramon Mercé Oller, Beatriz de Ozma Lopez, Marina Figueras Acebillo.

Què fem?

Al llarg d’aquest curs els membres del CEFI ens hem reunit en múltiples ocasions i per a diverses raons. D’una banda, les més nombroses, tant en nombre de reunions com en nombre d’assistents han estat les pròpies dels membres del Consell.

D’altra banda, també hem assistit a altres reunions en representació de l’estudiantat de la Facultat, ja sigui a la Junta de Facultat o Consell de Departament, i les comissions d’estudis del centre i les comissions acadèmiques del departament. Així com també hem assistit a reunions amb la resta de companys dels Consell de l’Estudiantat dels altres centres de la Universitats, aplegats al central.

Les activitats que realitzem són molt variades, tant a nivell d’alumnes de la pròpia facultat com és, per exemple, la benvinguda als nous estudiants al setembre o organització d’activitats el dia de la festa del centre. També a nivell autonòmic té representació a les Jornades Catalanes d’Estudiants d’Infermeria i a nivell estatal hem organitzat les “Jornadas Estatales de Estudiantes de Enfermería” de l’octubre del 2011 i també hem participat en edicions anteriors.

El Consell d’Infermeria i Fisioteràpia aspira a ser present a tots els nivells de la realitat estudiantil, promovent i organitzant tota mena d’activitats, tant per la part acadèmica en la representació estudiantil als òrgans de Govern del Centre i la Universitat, com a nivell cultural, social i recreatiu.

Al Link trobareu la memòria de l’any 2011, on us recomanem especialment l’apartat d’activitat (p.25):

 http://es.calameo.com/read/001114156c02be4503f9f