La Marató

Vols veure el que fem aquest any? Clica aquí!

 

 

Us informem que des del Consell de l’Estudiantat de la Universitat de Lleida i amb col·laboració dels diferents consells de l’Estudiantat de centre estem organitzant la Setmana de la Marató a la UdL del 9 al 12 de desembre.

La marató d’enguany versarà sobre les malalties neurodegeneratives i per això comptarem amb xerrades divulgatives: una de caire més genèric i que es realitzarà a cappont i una altra més tècnica que es farà al campus de salut amb experts, voluntaris, persones afectades i familiars.

També tenim previst fer punts informatius repartits per la ciutat per a contribuir a la divulgació de la informació i la recaptació de fons per a la Marató, així com un ventall d’activitats per a grans i petits en el què estem treballant.

Enviarem la informació sobre les activitats que realitzarem en la setmana de La Marató a través de la nostra pàgina web i de les xarxes socials (Facebook i Twitter).

Us hi esperem a tots!

 

HORARIS DEFINITIUS ACTIVITATS LA MARATÓ:

https://cv.udl.cat/access/content/attachment/espai_estudiantat/Anuncis/d86a4569-6e91-4b62-8288-570d9e1b5873/horaris_activitats_marato_udl_DEFINITIU.pdf

MANUAL RESPONSABLES I VOLUNTARIS:

https://cv.udl.cat/access/content/attachment/espai_estudiantat/Anuncis/b60e68ff-72a9-4064-a213-4ed10f3405cf/manual_responsables_voluntaris_marato_2013.pdf