Setmana de La Marató a la UdL

Benvolguts i benvolgudes,

La Setmana de La Marató de la UdL ja arriba i ens posem en contacte amb tots vosaltres per donar a conèixer i convidar-vos a les activitats que realitzarem.

Més de 300 voluntaris de tots els centres de la UdL, consells de l’estudiantat i associacions d’estudiants de la UdL hem estat organitzant durant 8 mesos aquestes activitats que us presentem.

Tota la informació i molt més ho trobareu a l’arxiu que us hem adjuntat: el Manual per a responsables i voluntaris de la primera Setmana de La Marató de La Universitat de Lleida.

En aquest manual trobareu informació detallada de tot el que es durà a terme durant la setmana i els motius pels quals vosaltres també hi heu de participar!

Us volem convidar de manera especial a assistir a l’activitat d’obertura #UdLambLaMarato el dilluns 9 de desembre a partir de les 20.30h. Aquesta activitat comptarà amb la presència dels més de 300 voluntaris i, juntament amb tothom qui vulgui participar, s’encendran més de 400 espelmes dibuixant la paraula UdL i Marató al claustre de la Pensativa de l’edifici del Rectorat.

Us adjuntem també l’horari de les activitats.

Esperem que us animeu a assistir i participar amb nosaltres a les xerrades científiques, els àpats, les xocolatades, les activitats infantils, les activitats culturals i molt més!

Ajuda’ns a fer d’aquesta primera Setmana de La Marató de la Universitat de Lleida tot un clam a la solidaritat i la unió, perquè: La solidaritat no degenera.

Moltes gràcies a tots i totes

Consell de l’Estudiantat de la Universitat de Lleida

http://www.udl.cat/serveis/oficina/documents-premsa/marato2013_horaris_activitats.pdf

http://www.udl.cat/serveis/oficina/documents-premsa/marato2013_manual_responsables_voluntaris.pdf

Aquesta entrada va ser publicada en Activitats, General. Guardar l'enllaç permanent. Tant els comentaris com els trackbacks estan tancats.