Wert torna a deixar plantats als estudiants de l’Estat en Ple ‪‎CEUNE‬

 

10/07/2013. Madrid

Aquest dimecres va tenir lloc el Ple CEUNE de juliol després que no se’n celebrés cap des del desembre i on el Ministre Wert, President del CEUNE, va tornar a deixar plantats els estudiants.

Pel matí es va celebrar una reunió únicament amb representants estudiantils de tot l’Estat on es va fer front comú per dur una opinió consensuada sobre el Decret de Beques del MECD. D’aquesta reunió va sorgir un document (arxiu adjunt) que es va presentar conjuntament en el moment del Ple perquè el CEUNE pugui tenir un document provinent directament dels estudiants.

A part d’un acalorat debat sobre Beques i Document d’Experts del Ministeri marcat per una gran reivindicació, es va procedir a votar dos càrrecs en el Consell Assessor de l’ANECA després que Gabriel Martín, Vicepresident Segon, retirés la seva candidatura. Finalment fou escollida Gemma Espigares, estudiant de la UdL i Presidenta del CEUCAT, com a nou membre del Consell Assessor.

Queda pendent el document final del Ministeri que finalment inclourà el 5,5 enlloc del 6,5 per obtenir la beca en cas que no se superin la totalitat dels crèfits.

 

Documentació:

http://es.scribd.com/doc/153367496/2013-07-10-Mocion-Al-Real-Decreto-Becas-CEUNE

Més informació: http://www.ceucat.cat/noticies/rebuig-unanim-dels-representants-destudiants-al-projecte-de-rd-de-beques

 

Estudiants consensuant la moció del Decret de Beques pel curs 2013/2014

 

 

 

Aquesta entrada va ser publicada en General. Guardar l'enllaç permanent. Tant els comentaris com els trackbacks estan tancats.