YUZZ

Des de la Càtedra d’Emprenedoria de la UdL us volem animar a participar en la VI edició del Programa YUZZ organitzada pel Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el mecenatge del Banc de Santander, i la col·laboració a nivell local de la Universitat de Lleida i l’Ajuntament de Lleida.

En aquesta edició comptareu amb un centre YUZZ a les instal·lacions del Campus de Cappont de la Universitat de Lleida, un espai on els participants rebreu el suport, tutorització i formació necessària per desenvolupar el vostre pla de negoci i estareu sempre acompanyats d’un coordinador que farà el seguiment del vostre projecte i acompanyarà en totes les activitats que s’organitzen en el marc del programa.

La Càtedra d’Emprenedoria de la UdL participa com a coordinadora del centre YUZZ de la nostra universitat i estarem amb vosaltres durant tot el procés.

No deixeu perdre aquesta oportunitat i sigueu YUZZers!!

Informeu-vos sobre el Programa Yuzz , les condicions per participar i premis en el següent enllaç :  http://yuzz.eu/

Imatge_Pantalles_ UdL

Aquesta entrada va ser publicada en General i etiquetada com , , , . Guardar l'enllaç permanent. Tant els comentaris com els trackbacks estan tancats.