Festa intercampus de Cappont

Els tres centres del Campus de Cappont s'uneixen en una jornada de festa i xerinola

La zona enjardinada interior del campus de Cappont de la Universitat de Lleida (UdL) acolleix cada any la Festa Intercampus. El curs 2018-2019 se'n va celebrar la primera edició. La festa és organitzada pels Consells de l'Estudiantat dels tres centres que "conviuen" en aquest espai urbà i educatiu: la Facultat de Dret, Economia i Turisme; la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social i l'Escola Politècnica Superior de la UdL. Les activitats solen començar a les 11 del matí, coincidint amb la suspensió de l'activitat docent.

La jornada arrenca habitualment amb tornejos esportius de fútbol i voleibol, però també s'organitzen competicions de videojocs, tornejos d'escacs i gimcanes. Al migdia se sol un vermut i una macro paella popular que donen inici a les activitats de tarda. Se solen veure diversos bingos, pòquers, guerres de pintura i beer pongs. A mitja tarda s'inicien els concerts que culminen amb música de DJ. Ja de nit, l'estudiantat se sol traslladar a locals de la ciutat, per no destorbar el descans dels veïns.

No només participen els Consells de l'Estudiantat de Cappont. També s'aconvida a la colla castellera Los Marracos i a la Colla Bastonera del Pla de l'Aigua (secció UdL). En totes hi ha un ambient universitari molt joiós. És una oportunitat única per conèixer estudiants de titulacions ben diferents.