Consell de l’Estudiantat de la Universitat de Lleida

Us donem la benvinguda a la web del Consell de l’Estudiantat de la Universitat de Lleida (CEUDL). Aquest és el màxim òrgan de representació dels estudiants. Tenim el dret a participar en la presa de totes les decisions que ens afecten a través dels nostres representants als òrgans de govern de la Universitat. El CEUDL és plural i obert a tothom.

Tanmateix, el CEUDL és l'òrgan que coordina i agrupa els representants al Claustre, Consell de Govern i comissions del seu nivell. Alhora, cada facultat i escola té el seu propi Consell de l'Estudiantat, que, coordinats amb el CEUDL, tenen com a fita la defensa dels interessos de l’estudiantat del seu centre i té vot a la Junta de Facultat, als Consells de Departament i a totes les Comissions d'Estudis de Grau i de Màster.

A més de coordinar la representació als òrgans de govern, ens encarreguem de fer caliu universitari: organitzem la Festa Major de l'Estudiantat, les Festes de cada un dels nostres centres i altres activitats de caire més cultural i acadèmic, com la Lliga de Debat, les Setmanes Culturals, congressos i jornades, entre altres. També col·laborem amb les Agrupacions i Associacions organitzant activitats tots plegats.

Estem a la vostra disposició per tot el que necessiteu i, en particular, per assessorar-vos en els temes universitaris de la nostra competència. Els nostres objectius principals són: vetllar pels drets i interessos de l’estudiantat i vehicular les propostes i demandes als òrgans universitaris per promoure i facilitar una formació acadèmica i humana de qualitaten el marc d’un sistema universitari públic català.

Estarem encantats de rebre-us i ser de la vostra confiança i ajuda. Si teniu qualsevol dubte relacionat amb els vostres estudis o qualsevol suggeriment, o voleu ser representants estudiantils per formar part del Consell de l’Estudiantat, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Us hi esperem!