Concerts de benvinguda al curs 2020/2021

El 8 d'octubre de 2020: Celebra l'inici de curs de forma segura!

Descarregar Pdf
El Consell de l'Estudiantat de la Universitat de Lleida (UdL) ha organitzat el dijous, 8 d'octubre, una festa de benvinguda al curs 2020-2021 per al nou estudiantat. Serà a l'aire lliure, a la zona enjardinada del Campus de Cappont, i amb aforament limitat com a prevenció de la COVID-19. Les entrades pels tres concerts, que eren gratuïtes, s'han exhaurit en menys de 24 hores.
 
El programa arrencarà a les 17.30h amb Miquel del Roig. El seguirà Senyor Oca, a les 19.30h, i clourà el grup de versions Pernil Salat, a partir de les 21.30h. "Ho tenim tot previst per complir amb les estipulacions del PROCICAT i gaudir d'una tarda festiva i segura. El públic estarà distribuït en grups de convivència de fins a 5 persones, l'ús de la màscara serà obligatori i tant els accessos com les sortides seran esglaonats seguint un recorregut prefixat". Tampoc hi haurà servei de barra.
 
El Consell de l'Estudiantat ha optat per organitzar aquesta festa "com a alternativa d'oci segura a les habituals activitats de germanor informals que es realitzaven per la ciutat cada any", al mateix temps que "mostra un compromís amb el sector cultural que aquest any s'ha vist àmpliament afectat". Demanem disculpes a tots aquells que s'han quedat sense entrada, però "degut a les mesures sanitàries actuals no podem ampliar l'aforament".
 
Per organitzar aquesta activitat hem rebut la col·laboració del Consell Social de la UdL i la Diputació de Lleida.
 
Web de l'esdevenimentFesta de benvinguda