Coneix amb qui coincidiràs al teu destí

Participes en algun programa de mobilitat acadèmica el curs 2021-2022? Aquesta eina et serà útil!

Descarregar Pdf

La UdL disposa de diversos programes de mobilitat acadèmica: els plans ERASMUS, SICUE i nombrosos convenis bilaterals amb universitats de tot el món. La darrera setmana s'ha publicat la resolució de les places SICUE, completant així la publicació de les assignacions de tots els programes. Per aquest motiu us presentem una iniciativa que segur us interessa: CONEIX AMB QUI COINCIDIRÀS AL TEU DESTÍ.

Els Consell de l’Estudiantat de la EPS, la FDET, la FEPTS i ETSEA han creat un sistema perquè les persones que heu obtingut plaça de mobilitat pugueu conèixer a altres estudiants de la UdL que van al mateix destí que vosaltres. L'objectiu de la mobilitat és conèixer gent nova i impregnar-se de la cultura del país de destinació, però no està de menys poder tenir la referència d’altres estudiants de la UdL que estaran a prop de tu.

Registrar-se al sistema és molt fàcil:

  1. Accedir al formulari: https://forms.office.com/r/uJK33Qesfr.
  2. Emplenar les teves dades.
  3. Després ja podràs accedir als diferents llistats en funció del programa de mobilitat en el que participis.

Aquesta iniciativa s'ha promogut pels equips de coordinació del CE-EPS, CE-FDET, CE-FEPTS i CE-ETSEA. Per qualsevol dubte que us sorgeixi no dubteu a contactar-nos a través de la bústia.