El Consell de l'Estudiantat recapta 1.571,60 € per la La Marató de TV3 del 2018

S'organitzen diverses activitats per col·laborar amb la investigació del Càncer

Descarregar Pdf

El Consell de l'Estudiantat de la UDL ha recaptat 1.571,60 € per La Marató de TV3! L'edició d'aquest any destinarà tots els fons aconseguits a la investigació sobre el Càncer.

Donem les gràcies a tots els estudiants que han participat en les activitats que hem organitzat ♥️! Res hauria estat possible sense l'entrega de tots els voluntaris i voluntàries.

Es va considerar oportú seguir col·laborant amb aquesta iniciativa solidària atès que nombrosos projectes de la Universitat de Lleida i de l'IRBLleida són finançats per la Fundació de la Marató.

Tots els diners recaptats s'han ingressat íntegrament a la Fundació de la Marató (consulteu aquí el justificant de transferència). Com a novetat, aquest any s'ha redactat un protocol que han seguit tots els voluntaris i voluntàries per assegurar una bona gestió dels diners recollits. Després de cada activitat es feia un recompte públic. Es feia constar la quantitat recaptada en una acta. D'aquesta se'n feien diverses còpies i es repartien, entregant l'original al CEUDL. La quantitat total recaptada és fruit de la suma de totes les activitats.

Es van organitzar diferents activitats durant tota la setmana del 10 al 14 de desembre: esmorzars solidaris, un Cinefòrum a la Facultat de Medicina, una Jornada Solidària a ETSEA i a l'EPS, entre altres. L'objectiu ha sigut fomentar la conscienciació sobre les malalties cancerígenes i recaptar donatius.

Pels esmorzars hem comptat amb la col·laboració altruista de Fleca Capell (https://www.flecacapell.net/) i Forn La Fleca (http://fornlafleca.cat/) oferint-nos els seus productes per tal de recollir donatius. A l'activitat del Consell de l'Estudiantat de l'EPS també ha col·laborat l'Unplug Lleida. Moltes gràcies per la vostra participació!

En aquests enllaços pots consultar les publicacions a les Xarxes Socials: