El Consell de l'Estudiantat renova el seu Equip de coordinació

Integrat per: Xavier Pinent, Carlos Sánchez, Josep Balcells, Ricardo Sanz i Montalegre Mullet

Descarregar Pdf
consellestudiants
El nou equip del consell amb el rector i la vicerectora
El nou Equip de coordinació del Consell de l'Estudiantat de la Universitat de Lleida (UdL) ha pres avui possessió en un acte presidit pel rector, Jaume Puy, i la vicerectora d'Estudiants i Ocupabilitat, Montserrat Rué. Al capdavant d'aquest òrgan de representació estudiantil hi serà Xavier Pinent Sans, estudiant d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE) i fins ara tresorer del Consell, que relleva en el càrrec a Pablo Alás Tomás, de l'Escola Politècnica Superior.
 
Carlos Sánchez Borrell, alumne de la Facultat de Medicina que ja formava part de l'anterior equip, ocuparà la vicecoordinació d'Organització, Normativa i Qualitat; Josep Balcells Bori, estudiant d'ADE, la vicecoordinació d'Operacions i Esdeveniments; Ricardo Sans Dies, estudiant d'Enginyeria Mecànica, serà el nou secretari, i Montalegre Mullet Badia, estudiant de Treball Social i fins ara adjunta de mitjans i xarxes socials, en serà la tresorera.
 
El nou equip té entre les seues prioritats incorporar el punt de vista de l'alumnat i el reconeixement de la tasca que fan els representants en els nous Estatuts de la UdL, ja que han d'adaptar-se a la nova Llei orgànica del sistema universitari (LOSU). En el seu discurs, el coordinador del Consell, Xavier Pinent, ha ofert "compromís i complicitat" a totes les persones que vetllen per l'interès general de la Universitat i ha insistit en la dedicació que suposa per a tots ells assumir la coordinació del Consell de l'Estudiantat. "La Universitat necessita l'estudiantat i la visió que tenim de la institució", ha dit, i ha recordat que també hi són per defensar alumnes que per dificultats sobrevingudes poden veure perillar la seua continuïtat a la UdL.
 
Per la seua part, tant el rector com la vicerectora, han agraït la feina que tant l'actual Consell com els anteriors han fet i fan per la UdL i que ha suposat, entre altres, millores en diferents normatives referides a l'alumnat. "Si no hi som els tres estaments universitaris -personal docent, no docent i estudiantat- això no funciona", ha afirmat Puy, que ha ressaltat la necessitats que tota la comunitat universitària treballi coordinadament i conjuntament per a la institució.