La secció universitària de la Colla Bastonera Pla de l'Aigua reprèn la seva activitat amb l'inici del nou curs.

Comencen els assajos de la Colla Bastonera de l’Universitat de Lleida.

Descarregar Pdf
Colla Bastonera
La Colla Bastonera del Pla de l'Aigua.
 
L'esperit festiu i la tradició cultural tornen a omplir de vida els campus de la Universitat de Lleida, ja que la colla bastonera de la universitat ha iniciat els primers assajos d'aquest curs, marcant l'inici d'una emocionant etapa plena de dansa.
El ball de bastons és un ball tradicional vibrant i ple d'energia amb un fort arrelament a Lleida i a la UdL, la Colla Bastonera del Pla de l'Aigua és coneguda pel seu compromís en enfortir el vincle entre la comunitat estudiantil i la cultura a través de les seves vibrants actuacions.
Amb una rica tradició de participació en diades festives arreu del territori català la colla ha deixat la seva empremta a la comunitat universitària i a la ciutat.

Aquest any, la colla té com a objectiu continuar sorprenent a tots amb el seu talent i dedicació, per fer-ho busquen nous integrants entre els estudiants de la UdL.
Els assajos tenen lloc els dijous de les 20.30 a les 22.00 h a l'Ateneu Cooperatiu de la Baula situat al carrer del Nord número 4. Tot i que també planifiquen assajos a altres indrets de la universitat i de la ciutat.
El president de la colla, Xavier Ramon Molins, va compartir les seves consignes, "Fent Ball de Bastons, fem FESTA, CULTURA I PAÍS!" i "Pica! Salta! I crida! Fem cultura popular!" així mateix convida a tots els interessats a unir-se i gaudir del ball de bastons.
Us deixem el seu contacte a bastonerspladelaigua@gmail.com o a través d'Instagram @collabastonera.pladelaigua.