Necessites anar a un lloc tranquil per estudiar i concentrar-te pels exàmens de gener i febrer?

Horari d'obertura extraordinari de Biblioteques i Sales d'estudi

Descarregar Pdf
Obertura període exàmens UdL Gener-Febrer 2019
Horari

Necessites anar a un lloc tranquil per estudiar i concentrar-te pels exàmens de gener i febrer? Hem fet un cartell recopilant tots els horaris extraordinaris d'obertura de les Biblioteques de la UdL i Sales d'Estudi de la Universitat de Lleida per informar-vos de tot!

L’accés i sortida de les instal·lacions en horari nocturn (22.00 a 08.00 h), caps de setmana i festius a Sales d'estudi i Ed. Polivalent serà en l'interval de -10 a +10 minuts de cada hora en punt ⌚️. Serà necessari identificar-se amb el carnet de la UdL o d’una Universitat Catalana.

Si teniu qualsevol observació o detecteu quelcom que es podria millorar en el transcurs d'aquests serveis no dubteu en fer-nos-ho saber al correu del Consell de l'Estudiantat (consell@estudiantat.udl.cat) o als CE de cada centre!

Aconseguir millores als equipaments de la Universitat de Lleida i, en concret, els destinats a les Biblioteques i Sales d'estudi, és una reivindicació constant dels representants i col·lectius estudiantils . Entre totes i tots construïm una millor universitat!

Enllaç a les publicacions a les Xarxes socials: