Segones Jornades formatives "Veus pel Canvi" organitzades pel CEFEPTS

Les assistents han projectat les seves expectatives i objectius, marcant així el futur del nou Consell

Descarregar Pdf

El cap de setmana del 12 i 13 de febrer de 2022, el Consell de l'Estudiantat de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social ha celebrat les segones Jornades formatives "Veus pel Canvi".

Aquests dos dies han servit per compartir inquietuds i explorar quines polítiques a la universitat podrien millorar directa o indirectament la vida als estudiants. S'han posat tot de temes d'actualitat sobre la taula, des de les ja en extinció beques de col·laboració, als recursos informàtics que disposa la UdL per a l'estudiantat. A més, s'ha realitzat una formació als nous membres del CEFEPTS explicant l'organigrama de la UdL, els diversos càrrecs de govern i les comissions més rellevants on desenvolupar la seva tasca com a representants estudiantils. En les formacions també ha participat l'estudiantat membre del CE que es troba enrolat a programes de mobilitat internacional a través de connexions telemàtiques.

La jornada ha comptat amb la visita de la vicerectora d'Estudiantat i Ocupabilitat, Montserrat Rué; amb la qual han pogut compartir preocupacions i propostes de millora a nivell de facultat i de la universitat.

L'equip de coordinació valora molt positivament la participació activa de l'estudiantat en el CEFEPTS. S'ha aprofitat la jornada per preparar futures activitats aquest curs, entre d'altres l'Intercampus. A causa d'aquesta bona assistència esperen aconseguir una continuïtat en les diverses activitats. Les assistents han projectat les seves expectatives i objectius, marcant així el futur del nou Consell.

Cal destacar que Veus pel Canvi II s'han realitzat tot seguint els protocols actuals per la COVID-19, com per exemple, la coordinació va proporcionar testos d'antígens a tots els participants.

XXSS: