Sessió sobre l'Avaluació dels Docents

Formació per conèixer els manuals d'avaluació dels docents

Descarregar Pdf

Benvolguts i benvolgudes,

En el marc de l'Actualització del Manual d'avaluació dels docents de la universitat, la Unitat de Qualitat i Planificació Docent es vol entrevistar amb estudiants de tots els centres de la UdL.

Els professors també poden aprovar/suspendre!

Dades de la reunió:

  • Data: Dijous, 10 d'octubre de 2019.
  • Hora: 13.00 a 14.00 h
  • Lloc: Sala de Juntes 2a planta Ed. Rectorat CANVI D'AULA! Despatx del Consell de l'Estudiantat (Espai 0.12 Edifici Rectorat - A la vora de les màquines expenedores i la Sala d'estudis)
  • Quòrum: Hi pot venir tothom que sigui o hagi sigut estudiant. Per tenir una mostra representativa, necessitem la vostra col·laboració i que hi vagi, com a mínim, tres persones de cada facultat / escola.
  • Confirmar assistència a: consell@estudiantat.udl.cat

Com serà? Serà una conversa distesa amb la tècnica encarregada de qualitat a la UdL. Volen saber la nostra percepció de com s'avalua la docència, quins resultats en percebem, la nostra valoració de les enquestes i què en pensem. També podrem fer propostes de millora (per exemple, demanar que es faci públic el resultat de les enquestes del professorat).

Quin benefici en podem treure? A la reunió podràs aprendre com són els processos d'acreditació i avaluació que utilitza l'Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU). Aquesta s'encarrega d'acreditar i avaluar les titulacions (graus i màsters) i institucions (centres docents) i de tot el professorat universitari (a través dels Manuals d'avaluació). Tribunals amb estudiants membres de ple dret realitzen visites a les diferents universitats. Per saber com poder formar part d'un tribunal, vine i t'ho explicaran tot! Constantment estan buscant a nous candidats.